Jom ikut saya

Saturday, July 31, 2010

Bersama "Fren Of The Year" aku..



mlm ni, aku kat kedah.. walaupun cuti sehari.. aku balik sebab ada urusan keluarga.. moyang aku sakit tenat.. tadi aku lepaking dengan member baik aku @ sahabat aku dunia akhirat, amri tajuddin.. dia telah meluaskan persahabatan aku.. malam td dia bawak geng2 dia, aku n member yang ikut aku blik kali ni, napi, ajak member dia dari pahang yang belajar kat alor setar..

so, bertambah laa kawan aku.. kami saling berkenalan.. kami beramai2 makan sambil melayan 'sha'.. kami bergilir- gilir kerjakan sha.. lebih dari 6 orang kot.. nasib baik sha tu ok je layan kami.. he3.. aku jarang layan yg jenis cam sha.. tp sebabkn hanya sekali-sekala, aku layan gak laa sha tu.. syg nk lepaskn..he3.. dah terbuka depan mata, tibai je laa.. dlm msa seminggu, 2 kali aku jumpa am.. ari tu dia mai melawat aku kt uitm, pastu dia kenalkan aku kat jiran belakang umh dia dlu.. budak tu amik kos farmasi kt uitm aku.. ok laa, dpt gak r member baru di uitm..

blik kli ni aku trus call am, ajak kuar, so, kmi set then jmpa r kt restoran.. aku mmg ska lpak dgn am.. kmi kongsi byk crta.. dh terbiasa msa skolh dlu hbiskan msa bersama2.. so bla dh kuaq pon, ttp nk brjumpa gak kongsi crta.. kmi mmg bez fren laa.. kamceng.. aku xdan nk amik gambaq kmi hang out td.. so melepaslah, lagi pun aku tak bawa kamera td.. agak kerugian di situ.. he3.. tapi xpa coz kmi slalu hang out together when we're free..

bla blik ja, aku halo2 la dia.. wat pa lgi..outing together r.. bez gak r bla skali skala jmpa, byk cerita utk dikongsi.. am, jaga awek tu elok2 taw.. jangan kecewakan.. makan nasi 'oil' nti roger laa kat aku.. bleh aku jadi pengapit ang.. ha3.. lpas dr aktiviti dengan member2 ni, aku dpt berita sedih yg moyang aku dh pergi tggalkan dunia yg fana ni.. wa mat dah xda.. msih trbyg kngan2 dgn wa mat.. 2mgu lpas bru aku jmpa dia dgn toksu.. sembg2 elok jaa.. mai ari ni dia dah pi tggalkan kami.. al- fatihah utk beliau..




6 comments:

  1. al-fatihah..semoga arwah moyang im dtempatkan d kalangan org2 yg beriman..ameenn..:)

    ReplyDelete
  2. ameenn.. bru je jmpa dia 2 mgu lpas..ok g msa 2..siap sembg2 g.. taw2,dh xde..hu3..

    ReplyDelete
  3. da takdir im..redha2..be strong oke?('',)

    ReplyDelete
  4. Aituyh aku da kenduri umah tok aku..lau x, aku gi jugak sana..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...