Jom ikut saya

Saturday, July 24, 2010

Aku Rindu Kau Sahabat..

hye.. lma x update blog ni.. busy wat asgnment, busy study for quiz, busy wat tutorial, busy dgn lab manual sampai semua benda tak dan nak wat.. serius aku rindu sahabat-sahabat 5KM2 aku.. amri, jax, anis, mirul, aiman, tick, ikhwan, yeoh, wan kr, ipin, n semua geng2 aku kt astech..

kat uitm ni dok trbayang depa jaa.. di samping tu, aku rindu family2 aku.. aku rindu kak wanis, aku ternampak gadis yg sebijik cam dia kat sini.. kat sni gak aku jumpa gadis mirip so hee (wonder girls).. byk kesedihan aku dlm minggu ni, ada benda yang wat aku pening kepala, mcm2 lagi laa tapi mcm biasa, allah ada untuk menggembirakan aku.. dalam pada aku dok sedih2, tiba2 muncul satu anugerah dan peluang untuk aku kembali ceria..

kelas aku terpilih wakil mekanikal dalam kawad sukan antara fakulti.. dan yang buat aku tersenyum, kami menang acara tu.. terima kasih ya allah kerana menghilangkan kepenatan aku sepanjang minggu ni.. melalui acara tu jugak aku mula mengenali member2 sekelas.. aku mula rapat dengan depa.. mula mesra laa org kata.. yang tak best nya ada 'boya' gak kat sni..

bru aku nak stop jadi 'bujang senang', muncul plak geng2 yang suka mencabar antara satu dgn lain utk tawan gadis2 tertentu.. ha3.. aku x mau join, nti sume aku tibai.. he3.. nti tmbh plak musuh.. mcm yg trjadi kt astech dlu.. aku ni dulu mmg ska cabaran2 mcm ni.. tapi bila aku sendiri terkena.. aku patah balik ke jalan lama.. aku takkan ulang dah kesilapan lalu.. kat sini aku nak berkawan jaa..

aku dalam bilik...boring gila ari ni..

kepada kak amirah madihah, tq kerana sudi jd kawan im.. kepada kak awanis, imir rindu gla2 kat kamu.. kpada kwn2 bru, slamat berkenalan.. kepada kwn2 lama.. aku rindu ampa sume,bla laa nak wat reunion.. kepada family tercinta, met syg semua di sana.. sampai di sni dulu cerita utk sahabat.. aku ada lain2 lagi post yg nak dikongsi..

9 comments:

  1. same2..time kasih gak sudi jd kawan akak..:)
    kak awanis tuh kakak im eah?

    ReplyDelete
  2. not my real akak..
    she's juz like u...
    my bez fren ever..

    ReplyDelete
  3. oo..ingat akak betul..
    eh, dah2..xpyh jd 'boya' balik..kuatkan iman tuh skit..ekeke..

    ReplyDelete
  4. ehehe,,tgok r..tp rse2 kuat r nk lawan..
    kdg2 cabaran 2 hebt..
    depa gnakan title 'kejantanan'
    "klu jantan dptkn budak tu"..slalu depa cabaq cm ni r..huhu

    ReplyDelete
  5. but i'm not a jantan..i'm a man..btul x? jantan 2 binatang.. bek jd lelaki krna lelaki sjati adalah mreka yg mlindungi kaum hawa..bkn mnyesatkan mreka..

    ReplyDelete
  6. yeah..u're right..im lelaki..bukan jantan..so jgn cpt terikut dgn cabaran dyeorg..

    ReplyDelete
  7. hehe3..akak bgus r..im ske akak..

    ReplyDelete
  8. hehe..nasihat menasihati sesama kite je im..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...